Mr. Özmen heeft haar rechtenstudie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam afgerond. Zij heeft haar bachelor opleiding rechtsgeleerdheid met genoegen, haar masteropleiding strafrecht cum laude afgerond. Mr. Özmen heeft haar afstudeerscriptie geschreven over de strafrechtelijke aansprakelijkheid van rechtspersonen volgens Nederlands recht welke scriptie met een hoog cijfer beoordeeld.

In de dagelijkse praktijk heeft mr. Özmen geruime (proces)ervaring opgedaan binnen het personen- en familierecht in het algemeen en meer in het bijzonder binnen het internationaal familierecht en Islamitisch scheidingsrecht met als gevolg dat zij zich steeds meer heeft toegelegd op het rechtsgebied waar haar hart ligt: personen en familierecht. Mr. Özmen houdt thans zich grotendeels bezig met de het personen- en (internationale) familierecht, Islamitisch scheidingsrecht en verbintenissenrecht.

Mr. Özmen schrijft en spreekt de Turkse taal uitstekend, is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging en het Zwols Juridisch Genootschap.

23c9a36

mr. Asuman Özmen

  • Personen- en familierecht
  • Verbintenissenrecht

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *