Mr. Özmen heeft haar rechtenstudie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam gevolgd. Zij heeft haar bachelor opleiding rechtsgeleerdheid met genoegen, haar masteropleiding strafrecht cum laude afgerond. Mr. Özmen heeft haar afstudeerscriptie geschreven over de strafrechtelijke aansprakelijkheid van rechtspersonen volgens Nederlands recht welke scriptie met een hoog cijfer beoordeeld. Mr. Özmen houdt zich bezig met de algemene rechtspraktijk, in het bijzonder het strafrecht voor zowel particulieren als rechtspersonen, het personen- en (internationale) familierecht, arbeidsrecht, overeenkomstenrecht, bestuursrecht en schuldsanering van natuurlijke personen.

Mr. Özmen heeft tevens aan de Universiteit van Ankara te Turkije Turks recht gestudeerd. Zij heeft haar diploma aldaar in 2002 behaald. Zij kan u, voor zover uw vraag/rechtszaak dat vereist, tevens informeren over het Turks recht. Mr. Özmen onderhoudt goede relaties met collega’s uit Turkije. Voor zover nodig kan mr. Özmen u tevens helpen om de juiste advocaten in Turkije te vinden, bijvoorbeeld om in een in Nederland uitgesproken echtscheiding in Turkije te laten erkennen.

Mr. Özmen schrijft en spreekt de Turkse taal uitstekend, is lid van de Nederlandse Juristen Vereniging en het Zwols Juridisch Genootschap.

23c9a36

mr. Asuman Özmen

  • Personen- en familierecht
  • Strafrecht
  • Bestuursrecht
  • Schuldsanering (WSNP)
  • Arbeidsrecht
  • Incasso-zaken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *