Over het kantoor:

Özmen Advocatuur is per 1 mei 2017 gevestigd in Almere Buiten en is een jong en dynamisch advocatenkantoor.

Özmen Advocatuur laat niets aan toeval over en gaat altijd voor een oplossing waarbij u de meeste baat bij hebt. Özmen Advocatuur probeert in eerste instantie juridische procedures te voorkomen om u tijd en geld te besparen. Indien het tot een procedure aankomt, staat Özmen Advocatuur u uiteraard bij zowel in eerste aanleg als in hoger beroep. U kunt Özmen Advocatuur uiteraard ook inschakelen in het kader van een lopende procedure. In welke vorm van juridische hulp dan ook, gaat Özmen Advocatuur tot het uiterste om voor u het beste resultaat te halen waarbij zij de menselijke verhouding nooit uit het oog verliest.

Neem gerust contact met mr. Özmen op om uw vraag te bespreken.

Voor het eerste gesprek van maximaal 20 minuten brengt Özmen Advocatuur geen kosten in rekening.

Heeft u een dagvaarding, brief van de Justitie of van de rechtbank ontvangen, stuur het per mail naar mr. Özmen. Mr. Özmen beoordeelt of u haar bijstand nodig heeft en neemt zelf contact met u op om uw vraag te bespreken.

Özmen Advocatuur is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en is aangesloten bij de Geschillencommissie Advocatuur. Meer info over de geschillencommissie kunt u vinden op www.degeschillencommissie.nl en www.advocatenorde.nl

Adres: Martiniquestraat 2, 1339 MV Almere